Budowa pieca do pizzy

Budowa pieca do pizzy i chleba Wojtek

Jak powstaje piec do pizzy?

Udostępniamy zdjęcia, pokazujące przebieg produkcji pieców WOJTEK do wypieku pizzy w naszej firmie. Piece budowane są w sposób tradycyjny w wykorzystaniem nowej technologii materiałowej i konstrukcyjnej.

Profesjonalne piece serii WOJTEK.

Galeria firmowa z produkcji.

Grupa owo.pl

Jak widać na udostępnionych zdjęciach, piece są realizowane, tradycyjną techniką rzemieślniczą.

Więcej o naszych gotowych piecach do pizzy i chleba znajduje się w dziale ogólnym.

Prawdopodobnie jako jedyna firma w Polce, oferujemy profesjonalny wyrób, gotowy do użytku.

Standardowo oferujemy piece: WOJTEK-80 i WOJTEK-100.

Nowy nowoczesny serwis: www.piece.akuplate.pl

Zobacz również nową stronę o tematyce, piece do wypieku, pizzy, chleba i nie tylko.

Nasze szamotowe, tradycyjne piece wykorzystywane są do:

wypieku pizzy i chleba, grillowania, duszenia, smażenia, powolnego gotowania i suszenia.

Udostępnij