Budowa pieca do pizzy i chleba Wojtek

Jak powstaje piec do pizzy?

Udostępniamy zdjęcia, pokazujące przebieg produkcji pieców WOJTEK do wypieku pizzy w naszej firmie. Piece budowane są w sposób tradycyjny w wykorzystaniem nowej technologii materiałowej i konstrukcyjnej.

Kopuła pieca murowana jest w tradycyjny sposób z cegieł szamotowych.

Profesjonalne piece serii WOJTEK.

Galeria firmowa z produkcji.

Grupa owo.pl

Tunelowe piece Jacek

W marcu 2018 roku wdrożone do oferty zostały piece tunelowe serii Jacek. Technika budowy tych pieców jest inna, niż kopułowych pieców Wojtek.

Palenisko w tych piecach jest w kształcie prostokąta.

Otwarty piec do pizzy Jacek

Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, zapraszamy do działu: piece opalane drewnem.

Jak widać na udostępnionych zdjęciach, piece są realizowane, tradycyjną techniką rzemieślniczą.

Więcej o naszych gotowych piecach do pizzy i chleba znajduje się w dziale ogólnym.

Prawdopodobnie jako jedyna firma w Polce, oferujemy profesjonalny wyrób, gotowy do użytku.

Nowy nowoczesny serwis: www.piece.akuplate.pl

Zobacz również nową stronę o tematyce, piece do wypieku, pizzy, chleba i nie tylko.

Nasze szamotowe, tradycyjne piece wykorzystywane są do:

wypieku pizzy i chleba, grillowania, duszenia, smażenia, powolnego gotowania i suszenia.

Nowe modele tradycyjnych pieców, opalanych drewnem wprowadzone od marca 2018 roku.

Szamotowe piece tunelowe Jacek.

Udostępnij