Budowa pieca do pizzy i chleba Wojtek
Jak powstaje piec do pizzy?
Udostępniamy zdjęcia, pokazujące przebieg produkcji pieców WOJTEK do wypieku pizzy w naszej firmie.
Piece budowane są w sposób tradycyjny z wykorzystaniem nowej technologii materiałowej i konstrukcyjnej.
Jak zamówieć piec?
Tradycyjne piece opalane drewnem produkujemy jako gotowy wyrób do wysłania firmą kurierską na palecie.
Piece produkowane są w różnych wersjach cenowych, w zależności od kształtu i przeznaczenia.
Klient zamawia piec w naszym firmowym sklepie internetowym,po wybraniu formy płatności i opcji dostawy.

Budowa pieca do pizzy i chleba, składa się z kilku etapów. Najdłuższym czasowo etapem, jest proces wygrzewania pieca.
Tego procesu nie da się skrócić.
Cenniki i charakterystyka pieców.
Tunelowe piece Jacek
W marcu 2018 roku wdrożone do oferty zostały piece tunelowe serii Jacek. Technika budowy tych pieców jest inna, niż kopułowych pieców Wojtek.
Palenisko w tych piecach jest w kształcie prostokąta.

Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, zapraszamy do działu:
Jak widać na udostępnionych zdjęciach, piece są realizowane, tradycyjną techniką rzemieślniczą.
Więcej o naszych gotowych piecach do pizzy i chleba znajduje się w dziale ogólnym.
Prawdopodobnie jako jedyna firma w Polce, oferujemy profesjonalny wyrób, bezpośrednio po zakupie gotowy do użytku.

Sprzedaż naszych produktów prowadzimy za pośrednictwem naszego firmowego sklepu internetowego. Zamówinione piece wysyłamy firmą kurierską pod wskazany adres podczas wypełniania zamówienia.
Czas realizacji zamówienia uzależniony jest od aktualnych stanów magazynowych i ilości zamówień.